25 Şubat 2013

YENİDEN TRABZON

Çok mesudum, bu hafta yine Trabzon'a gidiyorum. 13 ay önceki ilk gidişimde çok keyifli atölye çalışmaları ve buluşmalar yapmıştık. Hem o zaman tanıştığım dostları yeniden görebilmeyi hem de yeni pastaseverlerle tanışabilmeyi umuyorum. Detaylar ancak bugün netleşti, o yüzden duyurmakta biraz geciktim.

28 Şubat perşembe ve 1 Mart cuma günleri Olgunlaşma Enstitüsü bünyesinde onların kursiyerleri ve öğrencileri ile figür modelleme çalışacağız. Dışarıdan katılımcı alınmayacak. Ama 2 Mart cumartesi günü Dilek'in Happy Cake pasta atölyesinde yine figür modelleme üzerine bir kurs yapacağız. Ona katılmak isteyenler aşağıda detaylarını bulabilir. Bir de yine geçen sefer olduğu gibi buluşmalarımız olacak. Onlarla ilgili detayları da yine aşağıda görebilirsiniz.


Pasta Buluşması ... 2 Mart 2013 Cumartesi

Bu buluşma tüm pastaseverlere açık bir tanışma ve kaynaşma buluşmasıdır. Elbette herhangi bir katılım ücreti yoktur. Gelmek isteyen, müsait olan herkese açıktır. Birlikte güzel bir kahvaltı yapıp pasta sohbetleri gerçekleştireceğiz.

2 Mart 2013 cumartesi  saat: 10:00
Aya Sofya Müzesi

Geçen yılki buluşmada da yine orada çok keyifli bir kahvaltı yapmıştık. Umarım hava güzel olur ve bahçede uzun uzun otururuz. Gelmek isteyenler beni 506-5088923 numaralı telefondan arayabilir, ya da bize sürpriz de yapabilir :)

Kahvaltıya katılamayacak olanlar için duyuru: 28 Şubat perşembe günü akşamı Cephanelik Restoran'da saat 19:00'da kursiyerler ve pastaseverlerle akşam yemeği yiyeceğiz. Gelmek isteyen herkesi bekleriz..

Figür Modelleme Atölyesi ... 2 Mart 2013 cumartesi

Bu atölye çalışması ücretlidir ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecektir. Detaylarını yazının devamında bulabilirsiniz.

Öğrencilerle buluşma ... 28 Şubat 2013 perşembe & 1 Mart 2013 cuma

Perşembe günü Trabzon Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerleri ile cuma günü ise enstitü bünyesindeki Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri ile figür modelleme üzerine uygulamalı atölye çalışmaları yapacağız. Bu çalışmalara sadece enstitü bünyesindekiler katılabiliyor. Başta Nergis Hn. olmak üzere oradaki öğretmenlerle yeniden görüşeceğim ve yeni öğrencilerle çalışacağım için çok heyecanlıyım.

ATÖLYE ÇALIŞMASININ DETAYLARI

Figür Modelleme

Eğitmen: Işıl Sözer
Eğitim tarihi: 2 Mart 2013 cumartesi
Eğitim süresi : 5,5 saat (13:30-19:00)
Eğitim yeri: Happy Cake Butik Pasta Tasarımı - Kemerkaya Mah. K.Maraş Cad. İpekyolu İş Merkezi Kat:2/55 (Zorlu Grand Hotel Karşısı) Tel: 505 7467703
Ders ücreti:200 TL
Katılımcı sayısı: 6 kişi ile sınırlıdır.

Ders içeriği:
- Yenilebilir figür modellemede kullanılacak hamurun hazırlanması
- Genel renk bilgisi ve kullanılacak hamurların renklendirilmesi
- Modelleme yapılırken uygulanan teknikler
- Modellemede kullanılan aletlerin tanıtılması
- Hayvan figürleri modelleme
 - Obje modelleme
- İnsan figürü modelleme

Not: Kullanılacak tüm malzemeler ve ders notları tarafımızdan sağlanacaktır.
Kayıt olmak için 506-5088923 numaralı telefondan benimle ya da 0505 746 7703 numaralı telefondan Dilek Hn. ile irtibata geçebilirsiniz.


0 yorum var: