28 Nisan 2012

HANİMİŞ TURNEDE: HATAY

Yine gecikmiş bir duyuru oldu ama bu sefer Adana'ya göre daha organizeyim. Hatay'da iki gün kalacağım. Toplu duyuruyu yaptığımda Hatay'dan benimle irtibata geçen birkaç kişi ile zaten önceden haberleşmiştik. İlk gün onlarla buluşacağız. Ayrıca yine kız meslek lisesinde öğrencilerle bir araya geleceğiz. İkinci gün de Arkeoloji müzesini,Uzun Çarşı'yı, şehrin sokaklarını gezip tepsi kebabı ve künefe yemeyi planlıyorum. Giden, gören, bilen varsa tüm önerilere açığım... 

Öğrencilerle buluşma ... 30 Nisan 2012 Pazartesi

Pazartesi günü Antakya Yıldız- Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki öğrencilerle Şeker Hamuru yapımı ve uygulamaları üzerine bir atölye çalışması yapacağız. Öğretmenlerinin dediğine göre 100'e yakın öğrenci olacakmış. Hiç bu kadar kalabalık bir grupla çalışmamıştım. Bakalım nasıl olacak.

Pasta Buluşması ... 30 Nisan 2012 Pazartesi veya 1 Mayıs 2012 Salı

Bu buluşma tüm pastaseverlere açık bir tanışma ve kaynaşma buluşmasıdır. Elbette herhangi bir katılım ücreti yoktur. Gelmek isteyen, müsait olan herkese açıktır. Birlikte kahve içip pasta sohbetleri gerçekleştireceğiz. Buluşmayı büyük ihtimalle pazartesi günü öğleden sonra yapacağız ama tam saatine ve yerine ben oraya gittiğimde karar vereceğiz. Katılmak isteyenler bana 506-5088923 numaralı telefondan ulaşabilir.

2 yorum var:

Adsız dedi ki...

Değerli blog yöneticisi çalışmalarınızı hergün takip ediyoruz. İş hukuku avukatı hususunda hizmet verdiğimizi bildirmek isteriz.

Adsız dedi ki...

우리카지노 우리카지노 m88 m88 planet win 365 planet win 365 바카라사이트 바카라사이트 rb88 rb88 카지노 가입 쿠폰 카지노 가입 쿠폰 온라인카지노 온라인카지노 카지노 카지노 606