tag:blogger.com,1999:blog-19121439.post6441356393795780450..comments2023-11-29T11:43:06.416+03:00Comments on Hanimiş: FRANJİPAN (FRANGIPANE)hanimişhttp://www.blogger.com/profile/08759925221250391383noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-43992206996532292822009-11-23T03:09:31.416+02:002009-11-23T03:09:31.416+02:00merhaba ben meral sizi beğenerek takip ediyorum.og...merhaba ben meral sizi beğenerek takip ediyorum.oglumun 27 kasımda doğumgünü için pasta yapmaya karar verdim ve denemek için sizin tariflerinizden seker hamuru kaplamalı pasta yaptım asıl pastayı haftaya yapıcam sizden ricam bloguma bakıp dogru yapıp yapmadıgımı yada bir yerde hata yapıp yapmadıgımı söylemeniz yorumunuzu heyecanla bekliyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-77699220508849013342009-01-22T19:39:00.000+02:002009-01-22T19:39:00.000+02:00sevgili asubadem ununu bende bulmakta zorlandım.ba...sevgili asu<BR/>badem ununu bende bulmakta zorlandım.badem kendim çeksem dedim un kıvamında olmuyor.ama sonra metro gross markette apa marka olarak buldum.eğer yolun düşerse ordan alabilirsin.<BR/>sevgilerle kalAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-11747558814950073422008-12-31T14:43:00.000+02:002008-12-31T14:43:00.000+02:00Yeni yılın Kutlu olsun Işılcığım . Güzel bir yıl g...Yeni yılın Kutlu olsun Işılcığım . Güzel bir yıl geçirmen dileği ile...masalmutfagihttps://www.blogger.com/profile/12153101881345035369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-19485465193201005152008-12-30T15:57:00.000+02:002008-12-30T15:57:00.000+02:00Her yeni yil,tazelenen umutlarin,cogalan sevgileri...Her yeni yil,<BR/>tazelenen umutlarin,<BR/>cogalan sevgilerin habercisidir.<BR/>2009 yili da böyle olsun,<BR/>ama<BR/>hep güzel olsun.<BR/>NICE GÜZEL YILLARA<BR/>Sevgilerimle Serapbir dilim bir tutamhttps://www.blogger.com/profile/00483759938396556092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-33309333333011683382008-12-23T02:18:00.000+02:002008-12-23T02:18:00.000+02:00selamlar ve sevgileremeğinize sağlık..badem ununu ...selamlar ve sevgiler<BR/><BR/>emeğinize sağlık..<BR/><BR/>badem ununu istanbulda en uygun nerden temin edebiliriz. yardım rica edebilirmiyim.<BR/><BR/>tşk<BR/>asuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-38815804775839338582008-12-22T19:45:00.000+02:002008-12-22T19:45:00.000+02:00canimcim ellerine saglik yine masallahin varacaba ...canimcim ellerine saglik yine masallahin var<BR/>acaba ben bunu yilbasi gecesi icin yapsam uygun olurmuy diye dusunuyorum suan<BR/>birde sorum olacak tabani icin olan kekin miktari nekadar olacak acaba:))<BR/><BR/>simdiden tesekkur ederim bitanem<BR/>öpt<BR/><BR/>www.yenitadlar.blogcu.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-78359844372641269182008-12-22T00:25:00.000+02:002008-12-22T00:25:00.000+02:00Değişik ve lezzettllliii daha ne olsun?Sevgiler,Ev...Değişik ve lezzettllliii daha ne olsun?<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>EvrenBir Dilim Düşhttps://www.blogger.com/profile/09110710846318467717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-85227541350917042492008-12-20T00:52:00.000+02:002008-12-20T00:52:00.000+02:00bademli tatlara bayılırım en kısa zamanda deneyece...bademli tatlara bayılırım en kısa zamanda deneyeceğimSedahttps://www.blogger.com/profile/01361015003357810900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-20112168613169226832008-12-19T07:06:00.000+02:002008-12-19T07:06:00.000+02:00tarif şimdi ortaya çıktı Işıl cıgım:)Bu tarifin do...tarif şimdi ortaya çıktı Işıl cıgım:)<BR/>Bu tarifin dolgusu sanırm benim Zebcefilli Badem Kurabiyelerime benzeyecek inanılmaz bir lezzet oluyor haklısın !<BR/>Hemen denenecek,<BR/>Eline saglık tekrar.<BR/><BR/>sevgiler<BR/>FigenFİGEN KARAVAŞhttps://www.blogger.com/profile/10151935984925953506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-4850922763445961862008-12-19T01:16:00.000+02:002008-12-19T01:16:00.000+02:00Işıl,Açıklamaların için çok teşekkürler,artık bu t...Işıl,<BR/>Açıklamaların için çok teşekkürler,<BR/>artık bu tarif kesin olarak ve gönül rahatlığıyla denenecek:)) <BR/>SevgilerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-75042977025533282892008-12-19T00:54:00.000+02:002008-12-19T00:54:00.000+02:00Ah ki ne ah.. En önemli malzeme zaten bu "toz bade...Ah ki ne ah.. En önemli malzeme zaten bu "toz badem". Ben de unutmuşum onu malzeme listesine yazmayı, hemen ekledim. Dikkat ettiğiniz ve uyardığınız için teşekkürler. Sevgili çekirgelerim Vildan ve Fidan siz özellikle göğsümü kabarttınız. <BR/><BR/>Nüket merhaba, yine benden kaynaklanan bir eksik anlatım olmuş. Dediğin gibi dolu dolu tepeleme konduğunda 5 kaşık un 1 bardak eder. Ama burada "silme" yazmalıydım ben. Uyarın için teşekkürler hemen ekliyorum bu önemli hususu tarife. Silme konduğunda bir kaşık un ortalama 7-7,5 gr kadar edecektir. Tabii her zaman için mutfak terazisi ile ölçüp koymalı.Ama herkesin terazisi olmayabileceğinden bu şekilde de yazmaya gayret ettim.hanimişhttps://www.blogger.com/profile/08759925221250391383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-4887814215120247512008-12-18T09:24:00.000+02:002008-12-18T09:24:00.000+02:00Sevgili IşılHarika görünüyor, ellerine sağlık. Kes...Sevgili Işıl<BR/>Harika görünüyor, ellerine sağlık. Kesinlikle denemeyi düşünüyorum. <BR/>Yalnız aklıma takılan bir şey var, 10 yemek kaşığı=75 gram un ölçüsü doğru mudur? Yaklaşık 5 kaşık un 1 su bardağı oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam 1 su bardağı un da 150 gram civarı geliyor . Bu durumda 300 gram un kullanacağız gibi bir hesap çıkıyor. Bu anlamda biraz kafam karıştı, vakit bulunca açıklayabilirsen sevinirim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-84336760361951600202008-12-18T09:04:00.000+02:002008-12-18T09:04:00.000+02:00Bunu da deneyeceğim değişik bir lezzet olmuş ama c...Bunu da deneyeceğim değişik bir lezzet olmuş ama cheesecake için arta kalan kek fikrini çok sevdim. Bisküvilerle tereyağını karıştırıp hazırlamaktan hiç hoşlanmıyordum. Enkısa zamanda bir de kek ile deneyeceğim.<BR/>Ellerine sağlık.<BR/><BR/>http://www.hayatintakendisi.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-87875944367239584192008-12-17T23:39:00.000+02:002008-12-17T23:39:00.000+02:00Işıl cım canım,Once senden bir haber almak cok hos...Işıl cım canım,<BR/>Once senden bir haber almak cok hos ozledim resmen sizi:)<BR/><BR/>Bende aynı soruları soracagım arkadaslarım gibi toz badem olcusu nedir canım benim.<BR/><BR/>Mutlaka deneyecegim tam benlik gorunuyor ellerine saglık.<BR/>sevgiler,<BR/><BR/>FigenFİGEN KARAVAŞhttps://www.blogger.com/profile/10151935984925953506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-41817933757869112372008-12-17T22:23:00.000+02:002008-12-17T22:23:00.000+02:00hocam ellerıne sağlık.. yalnız bende lezzetdurağı ...hocam ellerıne sağlık.. yalnız bende lezzetdurağı arkadasımız gıbı anlayamadım.. atlamıssın sanırım.. toz badem kac gr olacak??<BR/><BR/>sevgılerfidanelihttps://www.blogger.com/profile/15302032040415736970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-73935439035459522122008-12-17T15:46:00.000+02:002008-12-17T15:46:00.000+02:00Sevgili Hocam ellerine sağlık. değişik bir dolgu -...Sevgili Hocam ellerine sağlık. değişik bir dolgu - hazır tart tabanım var onların içine denicem. <BR/>tarifte -- Yağ, şeker ve toz haline getirilmiş badem birlikte 3-4 dakika kadar çırpılır. demişsin ama malzemelerde sadece üzerine kullanılacak badem var.(kaç gr toz badem kullanmak gerekir.)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19121439.post-61558423945627401562008-12-17T11:10:00.000+02:002008-12-17T11:10:00.000+02:00DEĞİŞİK BİRŞEYE BENZİYOR DENEMEK GEREKECEK.ELLERİN...DEĞİŞİK BİRŞEYE BENZİYOR DENEMEK GEREKECEK.ELLERİNİZE SAĞLIK.saniyesultanhttps://www.blogger.com/profile/04330097157135630905noreply@blogger.com