17 Ocak 2013

BUTİK PASTACILIK - 4.BASKI

Butik Pastacılık isimli kitabımız çıktığı tarihten tam olarak iki yıl iki ay sonra 4. baskısını yapmış bulunuyor. Pek çok pastaseverin mutfağında olduğunu bilmek gerçekten mutluluk verici. İlgi gösteren herkese kendim, Berna ve Hürkan adına çok teşekkür ederim.


Pasta yapımı ve süslemesi üzerine bir kitap hazırlamak biraz riskli bir işti. Pastacılığın mizacında vardır: Bazen en ufak bir malzeme değişikliği bile sonucun farklı çıkmasına sebep olabilir. Hatta havanın sıcaklığı ya da rutubet oranı bile keki, kurabiyeyi veya kremayı etkileyebilir. Bunu göze alarak ve nispeten öngörerek teknik konularda fikir veren ve fotoğraflı yapım aşamaları içeren bir kitap olmasına gayret ettik.
Zaman zaman okuyucularımız kitaptan denedikleri reçetelerin fotoğraflarını gönderiyor ya da karşılaştıkları aksilikleri bize yazıyorlar. Bu çok mutluluk verici ve öğretici oluyor, lütfen siz de bizimle kitap hakkındaki tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın.



Hepsi farklı şehirlerde (Ankara, Berlin, Bursa, Hatay,İzmir) çekilen yukarıdaki fotoğraflarda yer alan güzel hanımların hepsine çok teşekkür ederim.

Not: Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da bir takım basım hatalarımız oldu. Her baskıda bazılarını farkedip düzelttik. Lütfen buraya tıklayarak yazının sonunda yer alan değişiklikleri kontrol ediniz. Hataların hangilerinin düzeltilmesi gerektiği elinizdeki kitabın kaçıncı baskı olduğuna göre değişir, o yüzden lütfen tüm düzeltmeleri kontrol ediniz. 

6 yorum var:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Işıl'cığım doğru bir iş yaptığında insanlar bunu anlar ve takip ederler, sizin çalışmanızda Butik Pastacılık adına çok doğru bir iş ve emin ol daha bir sürü baskısı yapılmaya devam edecek... Başarılarının devamını diliyorum...

Sevgiler
Evren

Unknown dedi ki...

MERHABA
SİZİNLE GÖRÜŞMEM GEREKEN HUSUSLAR VAR KİTAP İLE ALAKALI SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM IŞIL HANIM.
SEVGİLER DUYGU.

hanimiş dedi ki...

Çok teşekkürler Evren..

hanimiş dedi ki...

Duygu Hn, facebook mesajınız da mailiniz de ulaştı.. ikisini de yanıtladım az evvel.

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
http://www.remtamutfak.com

seolara dedi ki...

Harika paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Cafe Malzemeleri
Endüstriyel Mutfak
Etsiz Çiğ Köfte
Patatesli Börek
Biber Dolması