30 Mart 2012

HANİMİŞ BAHAR TURNESİ & BUTİK PASTACILIK - 3. BASKI

Hanimiş Bahar Turnesi 2012

Bundan 6 ay önce "haydi buluşalım" dediğim andan itibaren Hanimiş'in gündeminde pastalar, kitap ve derslerin yanı sıra bu buluşmalar da önemli bir yere sahip oldu.

Geçen kış gidemediğim 3 şehri daha ekledik turne kapsamına, bir de geçen sefer gelemeyenler için yine Ankara buluşması olacak... Yukarıdaki resimde hangi tarihte hangi şehirde olacağımı görebilirsiniz. Özellikle Bursa ve Adana'dan pek çok pastasever ile yazıştık, konuştuk. Ben tek tek haber vermeye de çalışacağım. Ama bu buluşmalar şimdiye kadar hep o şehirdeki pastaseverlerin önerileri ile şekillendi, yine öyle olsun isterim. O nedenle buluşmalara katılmak isteyenler yazının altındaki yorum kısmına veya hanimis@gmail.com adresine yazarak benimle irtibata geçerse yine hep birlikte karar veririz detaylara. Program netleştikçe her şehir için duyuruları yine burada yayınlayacağım.

Ayrıca mutlulukla duyurmak isterim ki "Butik Pastacılık" kitabımız şubat ayı sonunda 3. baskısını yaptı. Sadece pastacılık üzerine hazırlanan bir kitabın 14 ay içinde 3. baskısını yapması ne mutlu. Kitabımızın binlerce kişinin mutfağında olduğunu düşünmek beni çok heyecanlandırıyor. Herkese teşekkürler...


Butik Pastacılık 3. baskı!




not:  Yazının başındaki duyuruda yer alan fotoğrafını kullanmama izin veren minik şef arkadaşım Arda'ya selamlar...

29 yorum var:

Adsız dedi ki...

ben Adanadan tuba oley geliyorsunuz tubapasta@hotmail.com adresim nerde buluşuyoruz cevap bekliyorum(:

kırık mikser dedi ki...

Işıl inanılmaz mutlu oldum Bursa ya geliyorsun.Nisan mayıs geçmez bana artık:))

emine (f) dedi ki...

bugün kitabınızı aldım süper süper süper bayıldım. her şey düşünülmüş vede muhtesem hazırlanmış ellerinize saglık teşekkürler emekleriniz için.

canan (f) dedi ki...

AnkarAaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyu nasil nerde sorularinin cevabi lazim.... gonullu ev sahibiniz olabilirimmmmm...miiii

gulay dedi ki...

(f) Ankara programının ayrıntılarını alabilirsek seviniriz,geç kalmadan programlamak gerek:))

(m) 3. baskınız da hayırlı olsun. Ben derslerinize katılmak istiyorum. Derslerin ne olacağı da taleplerle belli olacaksa benim tercihlerim cakepops, cakelets, kurabiye.

Gözde dedi ki...

(m) Merhaba Isil,
Nasilsin?Bursa planlari belli mi? Nasil yardimci olabilirim?
Sevgilerle

mukerrem dedi ki...

(m) Merhaba Işıl Hanım,
Daha önce yazışmıstık ,aralıklarla sayfayı takip ediyordum veee Ankaraya geleceginizi okuyunca çok mutlu oldum.
Ben de buluşmaya katılmak istiyorum beni unutmayın...
Heyecanla sizi bekliyorum buluşma yeri, saati konusunda bilgi veririseniz memnun olurum

nurdan dedi ki...

(m) Merhaba , sitenizi incelerken Bursa'da (21-22 Mayıs ) atölye çalışması olacağını öğrendim.
Acaba daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Örneği ; nerede yapılacağı, süresi , neler anlatılacağı, ücreti, kayıt nasıl olacak v.s. bilgiler.

Çok teşekkür ederim,

neval dedi ki...

(f) İmkanlar doğrultusunda çalışmanıza katılmayı çok ama çok isterim. katılamasamda ayrıca bursada size evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyarım. sevgiler :))

belgin dedi ki...

(m) Işıl hanımcım iyi akşamlar adanaya gelecekmişsiniz kurs için birden heycan yaptım ben istanbulda kalırken akatlarda kurslarınıza gelmiştim şimdide gelmek istiyorum ama kurs nerde verilecek bilgi alabilirmiyim ve de hemen beni kayıt alın :))))

Bir Dilim Düş dedi ki...

Ayyyy çok sevindddimmmmmmmmm belki tekrar Antalya olur ne dersin? Kolay gelsin arkadaşım.

Sevgiler,
Evren

Unknown dedi ki...

BURSA SİZİ BEKLİYOOOORRRR .AYRINTILARI ÖNCEDEN BİLDİREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

ebru dedi ki...

(f) Turne bir yana o Arda'yı da şefliğini de yerim :)

yasemin dedi ki...

(f) çok mutlu oldum ...

şengül dedi ki...

(f) yurt disi planlariniz yok mu hocam.sizleri aramizda gormek isteriz.....:)))

remziye dedi ki...

(m) Işıl Hanım merhaba,

Bursa ya geleceğinizi duyunca nasıl mutlu oldum anlatamam … Zaten siz gelmeseydiniz ben siz neredeyseniz oraya gelecektim.

Bursa programınızın yeri saati hakkında beni de bilgilendirmenizi ve katılımcı listesine beni de eklemenizi rica ediyorum.

Sizin için yapabileceğim bir sey var ise paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olurum.

Sevgilerle

Hülya dedi ki...

Sevgili Hanimiş ,ben sizi çok sevdiğim ipek in bloğundan buldum .Mayıs ayında bursadaki etkinliğinize kesin katılmak istiyorum ..Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.çok sevgiler..Görüşmek üzere..

Hatice dedi ki...

(m) MERHABA IŞIL HANIM, ARKADAŞIM ARACILIĞIYLA ANKARAYA GELECEĞİNİZİ VE KURS VERECEĞİNİZİ ÖĞRENDİM. DOĞRU İSE TARİH VE ÜCRETİ ÖĞRENE BİLİRMİYİM? BİRDE BEN FİGÜR ÖĞRENMEK İSTİYORUM. EĞİTİMİN İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ?? SEVGİLER

Sibel dedi ki...

(f) ışıl hanım Trabzon'a tekrar bekliyoruz sizi çok öptüm

İzgün dedi ki...

Işıl Antalya da seni bekliyor:)) gelsen modelleme eğitimi versen özellikle çizgi film karakterleri nasıl güzel olur:) hem Antalya sıcacık :))

Carino Butik Pasta dedi ki...

Işıl Hanım,

Ne olur bir Antalya turnesi yapın...

hanimiş dedi ki...

Antalya'dan daha fazla insandan talep gelirse Haziran başı ya da Eylül sonu gibi gelebilirim.. İzlemede kalınız Nuray Hanimcigim ...

Carino Butik Pasta dedi ki...

Işıl Hanım,
Cevapladığınız için teşekkürler,sizi takip ediyorum,(kitabınız bir numaralı demirbaşım)ve edeceğim.Antalya turnesini sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkürler...

kurabiyetezgahı dedi ki...

merhabalar.bende uzun zamandır ara ara sizi takip ediyorum.ama uzun zamandır giremiyordum.bu gece girdim ve mayıs ayında bursaya geliceğinizi gördüm ve hemen heyecanlandım.bilgiler kesinleştimi acaba?bende aranıza bir acemi olarak katılmak istiyorum.lütfen banada bilgi verebilirmisiniz.

Adsız dedi ki...

denizliye gelecek miniz?

hanimiş dedi ki...

Nuray Hn Antalya için önümüzdeki aylar içinde bir turne planı yok malesef.

Denizli için de öyle..

Adsız dedi ki...

Merhabalar kitabınızı aldım harika bir kitap pasta yapımına ilk başlayan ve ilerletmek isteyenler için bulunmaz bir kaynak teşekkür ederim. Lütfen turne proğramlarınıza Erzincan'ıda katın. sizinle birkaç saat bir arada olmak bizi mutlu edecektir. Bilgi birikimimiz artacaktır. Biz size gelemiyoruz:) Lütfen siz bizim için gelin. Teşekkür ediyorum vermiş olduğunuz emeğe

hanimiş dedi ki...

Merhabalar.. Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler. Henüz önümüzdeki aylar için bir turne planım yok. Ama olursa Erzincan'a gelmeyi ben de çok isterim.

Adsız dedi ki...

Merhabalar Ben hülya Turne Planlarınız olur ise Erzincan'ıda katarsanız çok seviniriz. Gelmek istemeniz beni mutlu etti iyi çalışmalar.