28 Eylül 2011

HANİMİŞ TURNEDE!

DSC_3438_binder_banner

İstanbul dışındaki pasta severlerle bir araya gelebilmek için yıl sonuna kadar pek çok farklı şehirde pasta buluşmaları düzenliyoruz. Hem tanışmak hem butik pastacılığa dair sohbet etmek hem de şehrinizi gezmek için yollara düşüyorum. Bu buluşmalar sizin önerilerinizle şekillensin istiyorum. Neler yapmak istersiniz? Yukarıdaki resimde hangi tarihte hangi şehirde olacağımı görebilirsiniz. Buluşmalara katılmak isteyenler yazının altındaki yorum kısmına veya hanimis@gmail.com adresine yazabilir. Bazı şehirlerde pasta süsleme üzerine atölye çalışmaları da yapacağız. Görüşmek dileği ile...

Turne sonrası ekleme:

Ankara Duyurusu
Ankara Anıları

Kayseri Duyurusu
Kayseri Anıları

İzmir Duyurusu
İzmir Anıları

Antalya Duyurusu
Antalya Anıları

Gaziantep Duyurusu
Gaziantep Anıları

Trabzon Duyurusu
Trabzon Anıları

Urfa & Diyarbakır Duyurusu
Urfa Anıları
Diyarbakır Anıları

Van

2. İzmir Duyurusu
2. İzmir Anıları .. yakında

Bahar Turnesi Duyurusu

2. Ankara Duyurusu 
2. Ankara Anıları ... yakında

Adana Duyurusu
Adana Anıları ... yakında

Hatay Duyurusu
Hatay Anıları .. yakında

Bursa Duyurusu
Bursa Anıları ... yakında

2.Trabzon Duyurusu
2.Trabzon Anıları ... yakında


58 yorum var:

Ceyda dedi ki...

Mersin yok :((

kereminkurabiyeleri dedi ki...

17-18 Ekim Ankara buluşmasında sizinle tanışmak isterim.

Selcen Şenocak dedi ki...

Kasımda İzmirr :) inşallah burda olursam isterim

Adsız dedi ki...

Siz gelmeseniz artık bu sene ben gelecektim. Az önce mailde attım. Antalya'da sizinle mutlaka görüşmek isterim. Ayşegül

İrem dedi ki...

Işıl Hanım Adanamız çok güzeldir buraya da gelmeyi düşünmez misiniz?
Kurabiye Canavarı İrem

Bir Dilim Düş dedi ki...

Harikkaaaa kasım ve Antalyaaaaa!!!! Atölye çalışması yapalımmmmmmmmmmm!!!

Sevgiler,
Evren

azra dedi ki...

harika bir haber...
olleeyy!!!

hem bloğunuzun, hem kitabınızın, hem de sitenizin sıkı takipçisi olarak çok heyecanlandım Ankara' ya da geleceğinizi duyunca inanın...
dört gözle bekliyorum..

Ankara'dan kocaman sevgiler...:)

Zubeyde dedi ki...

Selamlar....İzmir'de sizinle tanismak,katilmak isterim.
Zubeyde

Nilgün İlhan dedi ki...

bloğunuzu devamlı takip ediyorum.bende sofrada bahar isimli bir blok için çalışmaya başladım ancak daha bilmediğim acemi olduğum çok şey var.eğer mümkün olursa sizinle tanışmak isterim.mümkün olursa diyorum çünkü ben sürekli izmir konya istanbul arasında çocukların peşinde ileriye dönük plan yapmakta zorlanıyorum.yinedeizmir proğramınızı öğrenmek isterim,katılmayı da.görüşmek üzre.

Adsız dedi ki...

Haydi buluşalım. İzmir'e beni de yazın. Ayşe

Adsız dedi ki...

merhaba çok sevindim çok mutluyum 12 aralık ta inşallah trabzonda mutlaka görüşmek istiyorum buraya yorum bıraktım ama başka yapacağım bişey var mı??? kaçırmak kesinlikle kesinlikle istemiyorum...çok teşekkürler
iyi çalışmalar

behnuryavuz@gmail.com

Adsız dedi ki...

ışılcım merhaba seninle ve ayşim hanımla beşiktaştaki yerinizde kurabiye eğitimi almıştım göktuğ oğlum da vardı bende izmirdeyim ve katılmak isterim

hanimiş dedi ki...

Mersin yok malesef ama Adana'dan buluşmak isteyenler de çok. 2012'nin ilk aylarında Adana buluşması yapsak size uyar mı?

Figen Hn, Selcen Hn, Ayşegül Hn. sanırım sizlerle yakında görüşeceğiz...

@İrem Hn. Adana'dan mail atanlar oldu. Eğer isteyenler çoğalırsa 2012 yılının başında gelmeyi düşünüyorum

@Evren yapalım tabii.Gerçi Antalya'da çok az kalabileceğim ama uygun bir mekan bulabilirsek ve başka katılmak isteyenler olursa ne güzel olur.

Azra Hn, Zübeyde Hn., teşekkür ederim. 17-18 Ekim'de Ankara'da, 15-16 Kasım'da İzmir'de görüşmek dileği ile..

@Nilgün Hn umarım denk gelir..

@Ayşe Hn mail adresinizi yazabilir misiniz?

@Benhur Hn, Trabzon'dan ilk yazan sizsiniz.. Umarım daha da kalabalık oluruz. Siz 12-13 Aralık tarihlerini bize ayırın başka birşey yapmanıza gerek yok. tarih yaklaşınca yine haberleşiriz.

Özlem Hn ne sürpriz :) Göktuğ'u unutmak ne mümkün... Çok sevindim. Bana mail adresinizi yazarsanız Kasım'da sizi detaylardan haberdar edebilirim.

Adsız dedi ki...

Işıl hanım biraz önce hanimis@gmail.com adresinize telefon numaramı ve mail adresimi yolladım. sizden haber bekliyorum. Ayşe

Ordanburdanhayattan dedi ki...

ben de ankaradan katılmak isterim. nerede olacak?

Adsız dedi ki...

Adana'ya da gelin. Nereye atayım mail?

Ceren

Didem dedi ki...

Merhaba,
Kayseri de yasıyorum.etkinliğe katılmak istiyorum.

Sevgiler,

Didem

Ayşe dedi ki...

Merhabalar,geçen yıldan beri blogunuzu takip ediyorum. Kayseri'deki kursunuza katılmak isterim.Gerekli şartları ve yeri belirtirseniz çalıştığım için iznimi ayarlayıp gelmek istiyorum,sevgilerle Ayşe

Deniz dedi ki...

Işıl hanım iyi günler,

Ankara'daki çalışmanızla ilgili bilgi almak istiyorum. Mümkünse yerini, saatlerini ve içeriği öğrenebilir miyim? Şartlar uygun olursa çalışmanıza katılmak isterim.

Eğer kurs içeriği, gelen talepler doğrultusunda belirlenecekse, ben tercihimi cupcake yapımından yana kullanmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim,

Selamlar,

hanimiş dedi ki...

@Yasemin Hn. henüz detayları kesinleşmedi mail adresinizi yazarsanız önümüzdeki hafta ankara programı için haberleşeceğiz sizlerle.

@Ceren Hn. 2011 yılı içinde Adana'da buluşabilmemiz mümkün değil ama Adana'dan çok talep var, sanırım ocak ayında bu buluşmaları Adana'da da yapacağız.. Siz hanimis@gmail.com adresine mail atarsaniz daha sonra sizi bilgilendirebilirim.

Adsız dedi ki...

Selam.. İzmir'deyim.. Katilmak isterim. Hatta atolye olursa daha da mutlu olurum ;)
Tskler
Nur

bilgece dedi ki...

İnşallah İzmirde görüşmek üzere
Meral

Adsız dedi ki...

ücretleri konusunda bilgi verir misiniz? ben eskisehirde yasiyorum ama ankaraya gelebilirim. seher

Neslihan dedi ki...

Merhaba Isil. Ankaraya tasindim. Ankaraya geldiginizde katilmak isterim uygun olursam.Icerigi nasil olacak?

Adsız dedi ki...

Sevda: İzmit'e gelecek misiniz=

Esra dedi ki...

Merhaba,

Ben Konya da yasıyorum ve Ankarada ki turnenize katılmak isityorum. Nerde ve ne zaman olacagı konusunda bilgi alabilirmiyim?

Bu arada Konya ya gelmeyi düsünüyormusunuz?

Adsız dedi ki...

müjgan dediki:)) bende katılmak istiyorum antalya programına:))çok istiyorum nerde olcak harkes katılabilcekmi nasıl öğrencem ben şimdi..

belma dedi ki...

Merhaba Gaziantep e geliyor olmanıza çok sevindim bende butik pastane açmayı düşünüyorum (çok istiyoruuum:)) sizinle tanışmak umarım kısmet olur nereye nasıl geliceyinizi yazarsanız sevinirim..belma.

Adsız dedi ki...

Bursa'ya da gelecek misiniz? Figen

Adsız dedi ki...

Işıl Hanım kitabınız ilk çıktığı zaman alanlardanım. Çok faydalanıyorum. Adeta sayfaları eskidi diyebilirim. Turneye farklı şehirleri ekleyecek misiniz? Ben Çanakkale'de yaşıyorum. Burada bir eğitim olsa seve seve gelirdim. Semra Yalçıner

hanimiş dedi ki...

@ Meral Hn, görüşmek dileği ile.. Bana mail adresinizi gönderebilir misiniz lütfen?

@ Seher hn, Ankara'da iki farkli etkinlik var. Biri ucretli (olabildigince az tutmaya calisacagiz) seker hamuru uygulamalari (pasta , kurabiye,kapkek) egitimi. Henuz detaylari belli olmadi ama saniyorum onumuzdeki hafta sekillenmis olur. İkinci etkinlik ise bir bulusma. Birlikte karar verecegimiz bir yerde bulusup hem sohbet edip hem de birbirimize danisabilecegimiz bir sohbet ortamı olacak.Elbette ictigimiz cayi odemek disinda bir ucreti olmayacak. Sanirim Ankara'da katilim iyi olacak. Bakalim.. kimler uygun olursa kimler gelmek isterse..

@Sevda Hn, henüz İzmit ile ilgili bir planım yok ama talpe olursa onumuzdeki yil icin oalbilir. Siz İstanbul'a çok yakınsınız. Buraya bekleriz :)

@Mujgan Hn :)) Tabii isteyen herkes gelebilir. Sonucta bulusup sohbet edecegiz. Antalya bulusmasi 21 Kasim'da olacak. Kasim'in ikinci haftasi netlesmis olur detaylar. Ama sizi bilgilendirebilmem icin lufen bana e-posta adresinizi gonderir misiniz?

@ Belma Hn, ben sizi bloğunuzdan da tanıyorum. Henüz Antep'ten çok fazla geri dönüş olmadı ama zaten neredeyse daha 2 ay var.. Zaman yaklastikca yine haberlesiriz zaten. "Aintap Sofrası Butik Pasta Atölyesi" kulağıma da pek hoş geldi :)

@figen Hn, Bursa bu sene sonuna kadar listemizde yok ama sanırım önümüdeki yılın başında Adana ve Bursa için de böyle bir organizasyon yapacagim. Gelismeleri ilerleyen aylarda Hanimiş'ten takip edebilirsiniz.

@ Semra Hn, teşekkür ederim. Çok sevindim kitabimizi eskitmenize (!) Şimdilik Çanakkale'de eğitim planımız yok. Belki siz İstanbul'a gelirsiniz? Bir de hanimis@gmail.com adresine ya da yine buraya yorum olarak mail adresinizi yazabilir misiniz?

Elvan dedi ki...

Sevgili Işıl,
Ben katılmak isterim. Organizasyondan haberim olursa sevinirim. Sevgilerimle...

Asena dedi ki...

Merhaba,
Nurturiada gördüm bilgilerinzi.Kurs hakkında beni bilgilendirebilirs miziniz.Ben Ankaradayım.

Adsız dedi ki...

Merhaba ben ankara'da oturuyorum. Çok yoğun geçen bir çalışma tempom var.
Aranıza katılmak isterim ama vakit bulursam. Hem sizinlede tanışmayı çok isterim.
Ankaraya ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz.
Kurs düzenleyecekseniz ücret ne kadar olacak? bildirirseniz çok sevinirim..sevgiler neriman

şebnem dedi ki...

Selam ;
Antalya daki bulusma ptesi gunu 21 kasim imis hafta ici bulusma gunu ev hanimlarina yonelik bir durum oluyor L aksamuzeri olma sansi varmi program icerigi nasil olacak ???

ayşe dedi ki...

merhabalar....

ne sevindirici bir haber verdiniz... derken tarih biraz kederlendirdi beni... muhtemelen 2 haftalık iş için yurtdışı programım olacak o tarihlerde... ama işimiz yine de çok kesin olamıyor malesef,son anda hatta uçuşa bir gün kala bile iptaller olabiliyor... belki bir fırsat olur ve bir araya gelebiliriz Işıl hanım,ne de güzel olur.... bu nedenle beni kurs programı,ücretleri gibi detaylardan haberdar ederseniz çok sevinirim... ayrıca bana bir sözünüz vardı, eğer o tarihlerde ankaradaysam sizi bir kahvemi içmeye mutlaka bekleyeceğim... sonsuz sevgilerle...

Azize dedi ki...

isil hanim basarilarinizin devamini dilerim..insallah siziAmerikadada ders verirken goruruz ilk ogrenciniz benimm...selamlar"

Işıl dedi ki...

Adaşım harika bir aksiyon.Kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Size mail de attım, mutlaka Ankara buluşmanızda yer almak istiyorum. Sizden öğreneceğim çok şey olduğu kanaatindeyim. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Derya
bangininmutfagi.blogspot.com

Adsız dedi ki...

belki kitabınızı imzalatma fırsatı da bulurum, ne dersiniz?
Derya
bangininmutfagi.blogspot.com

LeylaK dedi ki...

inanmıyorum ne kadar güzel bir uygulama bu, bayıldım...iyiki yapılmış,inşallah günün birinde ben de gelebilirim :)


Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

Tülay dedi ki...

Işıl hanım merhaba
İzmir'e geldiğinizde ben de sizinle tanışmak isterim. Sevgilerimle.
Tülay Oral

LALE dedi ki...

MERHABALAR
ANKARA ETKİNLİĞİNİZE KATILMAK İSTİYORUM.PROGRAMIN SAATLERİNİ YAYINLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
LALE

Adsız dedi ki...

merhabalar ben Trabzonda yaşıyorum ve 12 aralıkta burada olaağınızı okudum. iki kere sevindim. ilki sizinle olmak ve eğer burada da yapılırsa atölye çalışmasına katılmak büyük zevk olacak benim için. diğeri ise 12 aralık tarihinin doğum günüm olması. güzel bir hediye benim için. hadi sabırsızlıkla bekliyoruz Trabzona :))) sevgiler Şefika

Pınar dedi ki...

Merhaba;

Sitenizi zevkle takip ediyorum. İzmir'de yapacağınız programın içeriği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Görüşmek üzere...

Adsız dedi ki...

Mersine de bekliyoruz. Yeliz

Derya dedi ki...

Sevgili Oktay Usta'nın programına konuk olduğunuzu hatırlıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam. Sonra da bir gün eşim "Butik Pastacılık" kitabınızı bana hediye etti, biliyordu ki bu kitaptan başka bir şey beni bu denli mutlu edemezdi, o günden bu yana sizi takip etmeye çalışıyorum, kitabınızı gözden geçiriyorum sıklıkla. Hatta gidip Mudo'dan cup ölçü kapları da aldım. :) Kızım şubat ayında ikinci yaşına giriyor ve onun doğum günü pastasını ben yapmak istiyorum.
Hem sizi tanımak beni onurlandıracaktır, hem de onun pastası için sizden bu turnenizde bir şeyler öğreneceğimi ümit ediyorum.
Umarım Ankara turnenizde görüşürüz. 17-18 Ekim'de Ankara'da nerede, hangi saatlerde olacaksınız?
Görüşmek dileğiyle, esen kalın.

hanimiş dedi ki...

Herkese gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim. Olabildiğince herkesi mail yoluyla da cevaplamaya çalışıyorum. O yüzden mesajlarınızın içine mail adreslerinizi de yazabilirseniz çok memnun olurum. teşekkürler, sevgiler

LeylaK dedi ki...

Merhaba, bloğuma bıraktığınız yorum için teşekkür ederim.Ocak ayında taşımıyoruz Trabzon'a, o yüzden sanırım denk gelemeyeceğiz .İnşallah ilerleyen zamanlarda :) Trabzon harika bir şehir, çok eğlenceli geçeceğine eminim. Boztepe'yi ve Uzungöl'ü mutlaka görün, Uzun Sokak'ta Lalezar simidi yiyin ve beni anımsayın :) Eğer tatil amaçlı gidersem ve orda olursam mutlaka o tarihten önce size haber veririm.Etkinlkiğe katılmayı çok istiyorum çünkü. Sevgiler

Hülya dedi ki...

merhaba ben hülya blogunuzu takip ediyorum kitabınız çok güzel aydındayım ama izmirdeki buluşmaya katılmak istiyorum yerini ve nasıl katılacağımı yazar mısınız ???

Adsız dedi ki...

Ne guzel dusunmussunuz Isil hanim.keske Turkiyemde olup ben de katilabilseydim. Mannheim'den sevgiler. Aylin

hanimiş dedi ki...

Leyla Hn, önerileriniz not edildi. Elimden geldigince uygulayip sizi anacagim :) Sagolun.

Hülya Hn, Egitim programini ve detaylarini yeni yeni netleştirdik. İlerleyen günlerde duyusunu yapacagim. Ama siz yine de hanimis@gmail.com adresime veya buraya yorum olarak mail adresini yazarsaniz ayrica mail yoluyla da sizi bilgilendirebilirim.

Teşekkürler Aylin Hn...

HÜLYA dedi ki...

Merhaba.İzmirdede eğitim vericekmisiniz.Üç yıldır İstanbula gelip hem sizinle tanışmak hemde eğitimlerinize katılmayı çok istedim ama olmadı.İnşallah İzmirde tanışırız.Eğitim verirseniz çok mutlu olucam.

hanimiş dedi ki...

Evet Hülya Hn, İzmir'de de 15-16 Kasım tarihlerinde eğitimlerimiz olacak. Eğer mail adresinizi yazarsanız detaylar netleştiğinde sizi de haberdar edebilirim.

Sera dedi ki...

Merhabalar,

17-18 Ekim'de Ankara'da gerçekleşecek olan kursunuza katılmayı çok istiyorum. Detayları öğrenebilir miyim?

Sevgiler,

Sera

Hülya dedi ki...

Çok sevindim.İzmirde görüşmek üzere. e-mail adresim:
hulyaatasayar1971@hotmail.com

sema aydın dedi ki...

iyi geceler şuanda sayfanızı dolaşırken turnenizi gördüm ve çok mutlu oldum ben TRABZONDA yaşıyorum ve bir aksilik olmazsa inşallah kesinlikle programınıza dahil olmak istiyorum ,neyapam gerekiyo lütfen bana mail atarmısınız görüşmek dileğiyle
mail adresim :nidyaa61@hotmail.com
sema aydın
TRABZON

Adsız dedi ki...

İzmir buluşmasını dört gözle bekliyorum. Sizinle tanışmayı ve sohbet etmeyi çok isterim. Leyla K.