31 Aralık 2005

İYİ YILLAR...

5 yorum var:

Tijen dedi ki...

sevgili isil,
ne güzel seyler yapmissin!
iyi ki sibel'cigimde linkini gördüm de kesfettim siteni. ellerine saglik.
veeee bereketli bir yil dilegimi iletiyorum. her sey gönlünce olsun.
tijen

hanimiş dedi ki...

Merhaba Tijen Hanım,
Ne enteresan tesadüf... Bugün öğleden sonra ilk defa aldığım bir dergide yazınızı okumuştum. Gece internete girip de yorumunuzu görünce blogunuzu ziyaret ettim. Profilinizi okurken farkettim ki bugün dergide okuduğum yazılardan birinin yazarı hanimişe yorum yazmış. Hatta sonra araştırdım ve anladım ki kitapçıların raflarında gördüğüm kimi yemek kitaplarının yazarıymışsınız. Benim için şaşırtıcı bir durumdu. Ama bu vesile ile bloğunuzu keşfetmiş oldum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Sanada iyi seneler!!!

iyiki merak etmişim msndeki reklamını :)

hanimiş dedi ki...

Msn demesen herhangi biri girdi yorum bıraktı sanacaktım. Msn'de reklamını gördüm yazınca şaşırdım. Kendi listeme baktım Tolga ismi yok. Kim bu Tolga diye merak ederken neyse ki bir siten ve sitende resimlerin varmış ki anladım bu Tolga hangi Tolga.. Vay be ne çok zaman olmuş.. Hatta evlenmiş çoluk çocuğa bile karışmışsın. Furkan'ın resimlerini gördüm. Allah bağışlasın, çok minikmiş daha.. Teşekkür ederim yorumun için hem şaşırdım hem de sevindim. Funda'ya ve eşine de selamlar..

Adsız dedi ki...

Uzun zaman oldu konuşmadık..hatta listemde öyle durup duruyordu emailin . Umarım herşey gönlünce ve keyifli gidiyordur. 10 günlük bir baba olarak koşturup duruyoruz. Selamını fundaya ve eşime ileticem, sende kendine iyi bak. online olduğunda konuşuruz :)

Sevgiler